Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

Jestliže sníh listopadový dlouho zůstane, více než hnůj polím prospěje.

Pranostika na akt. den

Svatá Cecílie sněhem pole kryje.

Zruč na mapě

Kliknutím otevřete mapový prohlížeč

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

PŘEKLADAČ - UPŘESNĚNÍ

Univerzální překladač na těchto webových stránkách je implementací strojového překladače, který automatizovaně překládá zadané textové informace. Nejedná se tedy o stoprocentní překlad obsahu. Systém je ale postačující k základnímu porozumění.

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

 

Sál kulturákuStavební úpravy hasičské klubovny v Nesměřicích

             Město nechalo zpracovat dokumentaci k uvedenému projektu ve spolupráci s dobrovolnými hasiči z Nesměřic. Jedná se o jednopodlažní objekt s přístavbou hygienického zázemí nedaleko požární nádrže v Nesměřicích. Projektová dokumentace řeší na základě stávajícího zakresleného stavu stavební úpravy objektu  a jeho zateplení.Podsklepené prostory zůstavají beze změny. Stavební úpravy nemají žádné časové ani věcné vazby na okolní zástavbu. Respektují přání uživatele klubovny na ekonomiku využití prostor a zlepšení technických a užitných parametrů budovy. Z vnějšího pohledu se  jedná o nové kontaktní zateplení fasády a výměnu oken v celé budově . Nová okna jsou plastová, dvoukřídlá s izolačním dvojsklem.Nový vstup je opatřen stávajícími vchodovými dveřmi (po opravě) a je bezbariérový.Vjezd do  skladu  uzavírají nové vrata ve stejném odstínu jako nová okna.Střešní krytina tvoří trapézový plech s povrchovou úpravou. Příčky uvnitř objektu jsou částečně změněny na základě požadavků uživatele.Podlahu ve většině místností  tvořía keramická dlažba a do nových podlah je vložena tepelná izolace polystyren. Do budovy byl nainstalován kotel na tuhá paliva, na který bude napojeno 9 radiátorů. V rohu velké místnosti je kuchyňský kout a v protějším rohu bude umístěno malé pódium. Do klubovny byly zakoupeny nové stoly,skříně, židle a věšáky. Celá akce vyšla na 2,35 mil. korun.

            Zrekonstruovaná klubovna tvoří prostor pro společenský život v našich Nesměřicích. Realizace projektu začala v únoru 2013 a skončila v červenci 2013. Zhotovitelem byla firma MOZIS s.r.o. Slavnostní otevření proběhlo 20. července 2013.

 

Půdorys

Stav před rekonstrukcí

Vybouráno

Zateplení podlahy

Okna osazeny

Věšáková stěna

Pódium

Z venku 1

Z venku 2

Z venku 3